GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam.
Mam zamiar kupić Samsung Galaxy I5700 ale nie wiem czy on ma jakieś wady np: wiesza się nie reaguje czy cos?. Chcę go kupić w erze ale nie wiem czy będzie jakiś inny soft (ery). Proszę o odpowiedź
Dzięki. Spytam jeszcze jak chodzi aparat fotograficzny gry, i Suchanie muzyki ? . Są jakieś problemy, bo słyszałem że z grami są jakieś i muzyką też?? . Czy to prawda?
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 09:20
Ciekawy i porządny. To chyba jeden z najfajniejszych telefonów dostępnych na rynku.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
mam pytanie
zastanawiam sie nad zakupem avili z gps lub galaxy
ktory polecacie??
co do galaxy slyszalem ze ma problemy z polaczeniem przez bluetooth z innymi telefonami, przynajmniej z androidem tym ktry sprzedaje era.
czy trudno nowego androida sciagnac?? czy on juz nie ma takich problemow?? i czy za sciagniecie sie placi??
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 13:06
Nie, problemów nie ma. Oczywiście, że bardziej opłaca się Galaxy. Z wgraniem systemu wciąż jest jednak ciężko, ale można to zrobić. Zarówno w domu, jak i w salonie, czy komisie za jakieś 30zł.
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Nie, problemów nie ma. Oczywiście, że bardziej opłaca się Galaxy. Z wgraniem systemu wciąż jest jednak ciężko, ale można to zrobić. Zarówno w domu, jak i w salonie, czy komisie za jakieś 30zł.
a czy przez usb z kompem mozna polaczyc?? bo gdzies czytalem ze nie moze nawiazac polaczenia
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 13:18
Eee tam. Zwykłą Nokię można, a Galaxy nie można? Jak program jest, to można... po co by on był?
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 16:48
Połączyć z bluetooth nie można było w pierwszych wypustach androida, ale już podobno wszystko działa.
Można wszystko normalnie podłączyć, nie czytaj opinii idiotów którzy nie wiedzą nic o telefonach, bo później takie pierdoły wychodzą.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
a zna ktos sposob na bezplatna nawigacje w galaxy??
mam duzy pakiet internetowy wiec moge sie laczyc przez neta, byle nie placic za program (czy satelite)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.