GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 03:05 Samsung U800 jak atrapa.
Mam problem z Samsungiem.
Podczas wrzucania gier na telefon wyskoczył błąd i się wyłączył.
Wyczytałem w necie, że to może być wina softu.
Tylko nie mam zielonego pojęcia skąd pobrać soft do tego telefonu.
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 14:35
Albo soft, czyli system, albo to wina aplikacji. Nie wszystkie aplikacje działają na Samsungach! Wiele pirackich wersji jest po prostu odrzucanych przez telefony tej firmy! Samsungowi możesz zmienić soft, ale potrzebował będziesz odpowiedniego programu, który to najczęściej SAM pobierze aktualną wersję oprogramowania na Twój telefon.
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.