GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Maj 13, 2006 18:40 Samsung D600E - problem z oprogramowaniem i połączeniem
Bardzo proszę o pomoc! Po zainstalowaniu oprogramowania z oryginalnej płytki (Samsung PC Studio 3.0) nie mogę ruszyć dalej. W ustawieniach USB mam do wyboru modem, pamięć masową i pictbridge - ustawiam na pamięć masową (nie wiem czy dobrze, no ale modem to chyba odpada). Zasadniczy problem to "not connected". Co mam zrobić żeby się połączyć? Chciałabym wgrać pliki mp3. Jak to zrobić?
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 09:45
mam podobny problem :/ tylko u mnie pokazuje, że cały czas łączy :/
trwa to już 1000 s
co robić?????????/
[ Dodano: Czw Lut 22, 2007 22:05 ]
już problem rozwiązany. Nie była to wina kabla, ale ustawień w telefonie.
Witam serdecznie Pepi,
Z tego co rozmawialiśmy na GG, to udało Ci się pokonać problem, więc bardzo Cię proszę napisz na forum jak to zrobiłaś, co poustawiałaś, że działa, żeby inni użytkownicy naszego forum, mający podobny problem mogli sobie z tym poradzić.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 14:20
Więc weszłam w ustawienia w telefonie, dokładnie ustawienia USB. Następnie zmieniłam, aby działało jako przesyłanie danych (szczerze mówiąc jest to angielskie menu, więc nie powiem dokładnie. Ale w ustawieniach USB są trzy opcje, wybrałam drugą.) I wszystko. Telefon łączy się z komputerem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.