GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Samsung GT-S5620 Monte
Sieć GSM: Play
Internet: Netia
Komunikator: Kadu
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 20:46 Samsung S5230 Avila
Cześć. Zastanawiam sie nad kupnem Avili, mam też do wyboru LG KU990i.
Słyszałem różne opinie o tym telefonie... Co powiecie mi o nim jako jego obecni czy już byli użytkownicy. Chodzi mi tutaj szczególnie o dotyk, jakośc zdjęć, trwałość, co jako przyszły posiadacz powinienem o niej wiedzieć, i temu podobne.
Podzielcie sie Waszą opinią, co sie Wam w niej podoba, co denerwuje.
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Śro Maj 26, 2010 12:51
Spamujesz ciężko, a ja jeszcze Ci na ten spam odpisuję...
Napisałem Ci już o KU990i. Teraz jednak w tym poście, jeśli stawiasz pytanie, to Ci wolę Avilę polecić, gdyż poza jakością zdjęć ten telefon w szybkości, dotyku i ogólnym wykonaniu znacznie LG przewyższa, Myślę, że koledzy się ze mną zgodzą.
W Avili mnie nic nie denerwuje.
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.