GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Mam do sprzedania 1.5 miesięczny telefon HTC HD 2 zakupiony w salonie ORANGE.
Telefon jest w bardzo dobrym stanie, żadnej ryski na wyświetlaczu (w końcu jest pokryty hartowanym szkłem:)
W telefonie jest wgrana AUTOMAPA 5 Polska, działa idealnie, bardzo szybko łapie kontakt z satelitami i nie gubi zasięgu oraz parę fajnych gier!
W zestawie jest wszysko co było przy zakupie tj: oczywiście telefon, ładowarka której kabel służy również do połączenia z komputerem, słuchawki, skórzane etiu, pudełko i wszystkie kwitki jakie były w środku.
Cena jaka mnie interesuje to 850 zł do lekkiej negocjacji:)
kontakt email : tomaszkrywult@gmail.com lub telefonicznie 517238817
Do obejrzenia w Bielsku-Białej lub okolicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.