GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Połączenia wychodzące przez rok bez potrzeby doładowania to nowa, limitowana oferta starterów mBank mobile. To już druga promocyjna oferta operatora uruchomiona w przeciągu kilku tygodni. Na polskim rynku MVNO zaczyna się robić coraz bardziej tłoczno. Być może operatorów zachęcił sukces marki Mobilking mającej już 150 tys. klientów.
więcej w artykule na stronach naszego portalu:
http://halohalo.pl/content/view/167/1/
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Śro Gru 17, 2008 14:37
Jak już pisałem tam, gdzie tylko da się zarobić trochę mamony pcha się każdy większy moloch.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Hmmm, no nie wiem. Mnie się wydaję, że Mobilking już się trochę zadomowił na rynku. Chyba trudno będzie teraz któremuś z MVNO go przeskoczyć, no ale w sumie wszystko możliwe. Pożyjemy, zobaczymy.
Ja o mobilkingu ostatnio bardzo mało słyszałam. W ogóle o tych sieciach całych śmiesznych niewiele się mowi i niewiele wiadomo. Mobilking wszedł w sumie z hukiem bo miał masę reklam, a teraz mam odczucie, że po prostu totalnie zniknęli z rynku.
Nie mają żadnych reklam, a dodatkowo stawka za minutę do wszystkich wynosi 39 groszy
Rynku to oni nie zwojują, pewnie ktoś ich kupi w nadchodzącym czasie.
Nie dziwię się chociaż mi się te reklamy jakos niespecjalnie podobały. Taki seksizm uruchamiać... dość ryzykowna sprawa. Daleko mi do feministki, ale to było po prostu drażniące
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.