GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Adisek, nie przejmuj się durnymi odpowiedziami jakiegoś kolesia - niestety nic nie zrobisz..ewentualnie możesz pokasować parę rzeczy których nie używasz w telefonie, ale niestety nie zwiekszy Ci to zbytnio pamięci..przykro mi .
Pozdrawiam
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 19:52
Skąd ja znam problem Adiska. Ale zrobiłam większego zonka niż on mając moją motorolę zaledzie tydzień poszłam do sklepu z komórkami i zapytałam o kartę pamięci to tej motoroli pan zabił mnie śmiechem...
ahahahahahahahaha ale bania hahahahahahaha heh bez kitu..też bym chyba padł i sikał ze śmiechu, ale szczerze powiem że takie przypałowe sytuacje się najfajniej wspomina
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 19:09
To nie było śmieszne
Było mi wstyd
Moja wina, że nie wiedziałam?? ale to było w czerwcu zeszłego roku!!
Witam serdecznie,
..chyba nie bardzo rozumiem..stało się coś czy masz coś do mnie, że tak piszesz czy jak..kto z Ciebie kpi..napisałem szczerze że mi się podoba historyjka, a Ty znowu coś..CO JEST..napisz szczerze, bo nie chce mi się z Tobą scierać na forum
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 20:37
Jedy buźka na dole oznacza, że zostało to napisane żartobliwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.