GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 09:21 Sony ericsson c905 vs w995 vs....
No wiec jak w temacie... mam około 800złotych na telefon przeczytałem juz kilka recenzji i poszperałem ja niektórych forach teraz chiałbym sie spytać tutaj jaki telefon mi za tą kwote polecacie
bedę monotematyczna, ale omnia2. nie widzialam w zadnym telefonie do tej pory takiej klasy wyswietlacza, cos wspanialego. poznaję jego tajniki i coraz bardziej go uwielbiam.
zapewne jak powiesz na czym Ci zalezy w telefonie chlopcy chetnie Ci pomogą:)
tez mi sie tak wydawalo po paskudnych doswiadczeniach z dotykiem w LG Prada, ale milo sie zaskoczylam, mozna pisac naprawde szybko i sprawnie na qwerty w tym telefonie.
a aparatu nie oceniaj po rozdzielczosci bo to kiepska miara;) ale mogę powiedziec ze robi naprawde ladne zdjecia, przy wiekszym braku swiatla jest niestety gorzej, mimo podwojnej lampy;)
no jednak sie nie przekonam chyba do dotykowego telefonu
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 13:43
Może połączymy dotyk z klawiaturą qwerty, jak na komputerze? To na prawdę bardzo wygodne rozwiązanie. Co mógłbym Ci wtedy polecić? Chociażby mojego ulubieńca w tej kategorii-HTC Touch PRO(w tej cenie już go na pewno dostaniesz).
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
no to powiem tak... dotyk odpada ponieważ w pracy często mam ręce z oleju klawiaturę przetrze papierem i git a takiemu ekranowi paluchy z oleju raczej nie będą służyć...
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 15:10
Bardziej zaszkodzi ten olej klawisz, z ekranu go zetrzesz... chyba, że pracujesz z olejem o temperaturze powyżej 80 stopni C, to masz problem(zakładaj grube rękawiczki, bo się może to źle skończyć).
Czyli chcesz telefonu sprawnego i wielozadaniowego, czy wytrzymałego bez bajerów? Bo już sam nie wiem, czy warto wydawać te 800zł?
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Love ... will never die
no ale po zaolejonym ekranie ciezko sie bedziepisac ipalce sie beda slizgac a jak do tej pory klawisze w moim k800i pracuja bardzo dobrze po dwoch latach uzytkowania i prawie 50 tysiacach wyslanych smsow olej klawiszom nie zaszkodzil.
telefon powinien miec
dobry aparat
wifi
gps
zeby w miare przyjemnie szlo ogladsac strony internetowe
mam k800i ten telefon za duzo opcji nie ma i niebardzo sie orientuje jakie sa bajery w dzisiejszych telefonach ale raczej zalezy mi na telefonie z bajerami
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 15:33
To w995, jeśli już.
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Love ... will never die
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 17:21
..., która i tak niewiele daje w telefonie komórkowym, nawet jeżeli jest to ksenon.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
daje... wejdz sobie do ciemniego pomieszczenia i zrob zdjecie z kseonem i zdjecie z latarka(diodą) czy co to tam jest w w995
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 18:48
Haha! Od dziś będę robił zdjęcia w kanałach! Albo w cmentarnych kryptach... poznam moc lampy błyskowej!
A tak na serio, to zdjęcia w ciemnych pomieszczeniach robione komórką(nawet z flashem) są cienkie i mają rozmazane tło. Telefon to nie lustrzanka i lampa nic Ci tak na prawdę nie da.
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Love ... will never die
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.