GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Byłem już przekonany do E52 ale im więcej czytam o telefonach w internecie, tym więcej mam wątpliwości. Wiele osób poleca samsunga, ale ja jestem jakoś do nich zrażony (niestety miałem styczność z D900i), a z mojej Nokii 6300 jestem bardzo zadowolony. Nigdy nie miałem styczności ani z Symbianem, ani z Androidem. Siostra ma LG Cookie i wiem, że na takim telefonie smsów bym nie dał rady pisać... Aktualnie mając Nokię 6300 bez większego problemu mogę pisać smsy bez patrzenia na klawiaturę i to mi się podoba. Na dotyku raczej nie da rady tego zrobić ;s
Zarówno Nokia jak i Samsung są zbliżone funkcjami tj. wi-fi, gps
Cena nie ma znaczenia, bo oba telefony mogę mieć za 1 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.