GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
witam, na wstepie powiem ze kompletnie nie jestem obeznany z komorkami;p mam nokie 3310 od paru lat i nigdy nie mialem czegos lepszego.
Przedział cenowy telefonu?
Funkcje
przede wszystkim do internetu (jakies gierki pograc typu ogame,), muzyka(to raczej standart), filmy zeby odtwarzał,
bateria w miare dobra(nie jak iphone ktory dnia nie wytrzymuje jak sie chodzi po necie itp), z mozliwoscia wkladania kart pamieci, wifi bluetooth, niewiem co jeszcze ale taki standart;p no i touch zeby mozna bylo wszystko robic palcami a nie tymi patyczkami;p co widzialem, tak samo przyblizanie jak w iphonie jak da rade;p
Typ raczej bryła
marka
niewiem mysle ze nokia;p ale rowniez jakas pewna inna marak moze byc
Uwagi
zeby nie byl delikatny zbytnio ze dotykowy to szybko sie porysuje ten ekranik itp
wiem ze telefon taki moze kosztowac wiecej niz 1000 ale tez mozna podawac, pare miesiecy i moze z tanieje;p
prawdopodobnie bede mial telefon w orange, sa tam jakies pakiety internetowe i zeby mozna bylo uzyc rowniez jakis pakiet sms ?? abonament mix albo na karte obojetnie;p wiem ze na karte jest pakiet 25 mb.. ale to chyba za malo. sa inne?. tez sa pakiety 600 sms ale czy mozna polaczyc oba pakiety?..
no narazie mi sie nie spieszy, tez myslalem o htc hd2 jak myslisz?
pytanie co do nokii jakies ? czy sa jakies dobre dotykowe czy raczej te mark co pan podal robia lepsze?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 17:41
Zdecydowanie lepsze ekrany dotykowe znajdziesz w wyżej wymienionych telefonach.
HD2 jest strasznie wielki... Nie poręczny jeśli chcemy używać go codziennie do pisania smsów i dzownienia, a do tego ma bardzo kiepską baterię, bo po jednym dniu użytkowania (nie raz nie całym) telefon pada.
Poczekałbym na Twoim miejscu, aż Samsung Wave nieco potanieje, bo jest o niebo lepszy.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
no tak patrze i patrze nie wykluczalem iphone 3gs ale zlekka drogi..
htc hero cena niezla, pod internet klawa niezla czyli do sms tez, malo wydajny.bateria jak czytam niezla.
looknalem na nokie n97 tez niezla ale gorsza pod wzgledem internetu. klawiaturka niezla tak mysle.
samsung wave po przeczytaniu to niezly bajer, moze przegladarka ma jakies wady ale mozna opere zainstalowac i niby jest good.
htc hd2 tak jak mowisz duza. bateria moze i slaba ale rowniez ma duzo bajerow.
mysle nad wyborem hero albo samsunga. jak poczekam to samsunga a jak od zaraz to hero .. co myslicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.