GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Sieć GSM: Orange/Simplus
Internet: Neostrada
Komunikator: GG
Wiek: 32 Dołączył: 21 Sie 2010 Posty: 4 Skąd: Wola Batorska
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 11:05
Jeśli w tym modelu jest taka możliwość to mi pasuje . Rozsuwane raczej nie, przykre doświadczenia z taśmami. Dotykowe również nie, gdyż taki telefon nie nadaje się do pracy strażaka.
Bardzo dziękuję za pomoc, powiedz mi jeszcze tylko czy to co napisałeś to 100% informacja?
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 11:33
Heh, no miałem ten telefon, więc oczywiście jest tam możliwość wyboru dźwięku dla poszczególnych osób... możesz sobie nawet zdjęcie ustawić
PS. k800i to ostatni na prawdę dobry model wypuszczony przez SE.
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Witam wszystkich, nadszedł ten dzień by wymienić komórkę. Nie wiedziałem, że tyle trudu może mi to przynieść Dlatego, piszę tu by ktoś doradził mi jaką wybrać: przede wszystkim, przez telefon będę rozmawiał i korzystał z internetu (dlatego, przydałby się duży ekran), esemesy rzadziej. Cenowo raczej wszystkie ogólnodostępne.
- Samsung S8500 Wave
ministrand- jak na razie to masz mało możliwości, bo tylko jeden telefon z projektorem widziałem i jest do kupienia, ale jest to jakiś chiński bubel
http://allegro.pl/item119...wifi_tv_pl.html
Dzięki za pomoc, faktycznie to chyba jedyna opcja, znalazłem później kanał treecon na youtube, mają pokazówkę tego telefonu. Czy zaufać tej firmie? Niby dają 2 lata gwarancji door-to-door...
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 15:07
Apomentis, może coś z wi-fi i, skoro do internetu to z Androidem? Sądzę, ze Samsung Galaxy najnowszy by się nadał, HTC Dream II, może SE Xperia X10, ale pozostałe chyba lepsze nieco.
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.