GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 16:45 Szukam Telefonu-Maszyny Internetowej
Szukam telefonu potężnego multimedialnie. KOMPLETNIE NIE INTERESUJE SIĘ APARATEM, A NAWET CIESZYŁBY MNIE JEGO BRAK!.Ważne, żeby posiadał duży ekran (mile widziany dotykowy),wi-fi. Dosyć dużą pamięć rozszerzalną o karty.
Mile widziany gps i klawiatura qwerty, ważne by była płaska i rozsuwana, a nie kwadratowa jak np. w nokii e71. Zastanawiałem się nad htc touch pro/ toshiba g900. Możecie podrzucić mi coś używanego lub nowego w cenie ok 500 max700zł najlepiej allegro/ebay?
Wielkie dzięki, pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.