GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Nokia 5230
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 12:42 Nokia 5230 MTP Driver
Parę dni temu kupiłem Nokie 5230 w Playu Mixtura, gdy próbowałem ją połączyć przez usb w trybie PC Suite, wyskakuje mi że nie może zainstalować sterownika MTP, jak to naprawić?
Ciekaw jestem też dla czego nie było żadnej płyty instalacyjnej skoro kupowałem ją w sklepie?
Jak zainstalować ten sterownik MTP bo chciałbym korzystać z wszystkich funkcji mojego telefonu.
Telefon: Nokia 5230
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 08:13
Kiedy właśnie ten program mam, posiadam też zainstalowany program "Nokia Ovi suite" ale to nic nie daje bo komputer ciągle żąda tego pliku MPT a ja nie wiem z skąd mam to wsiąść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.