GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 14:10 Motorola RIZR Z8 - Problem z uruchomieniem
Siemka . Mam problem z uruchomieniem swojej Motoroli. To tak... Wczoraj ok. godziny 22 wyczerpała mi się bateria w telefonie(stan baterii był niski i wyskoczył komunikat, aby naładować baterię - to normalne, bo zawsze tak sygnalizowało). Podpinam telefon do ładowarki i zostawiam na noc(wcześniej zostawiałem i nic się nie działo). Rano o godzinie 7, budzę się i idę odpiąć telefon. Klawisze nie były podświetlone, ale ekran tak i był lekko czarny. Odpiąłem od ładowarki, ale nic. Chciałem go wyłączyć czerwonym przyciskiem, ale też nic, więc zdjąłem obudowę na baterię i ją wypiąłem. Wpiąłem ponownie. Klawisze podświetliły się na zielono, wyskoczył ekran powitalny: ,,Hellomoto". Po chwili wyskoczył komunikat, aby wpisać pin(standardowo). Wpisałem i zatwierdziłem. No, ale tutaj znika już logo i zostaje lekko podświetlony czarny ekran oraz klawisze na zielono, po chwili wszystko gaśnie i telefon się wyłącza. Próbowałem kilka razy, ale dalej to samo. Zostawiłem go w domu, bo w szkole bezużyteczny nie był mi potrzebny. Wyciągnąłem z niego kartę pamięci i baterię. Po szkole spróbowałem ponownie, ale teraz nawet nie wyświetla się ekran powitalny tylko same klawisze się podświetlają i telefon po chwili się wyłącza. Strzelam, że padł mi soft, ale jeśli ktoś ma w tym doświadczenie to bardzo proszę o pomoc. Jeśli problem jest z softem to byłbym wdzięczny o jakieś instrukcje, które pomogą mi go wgrać prawidłowo. Z góry dzięki .
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.