GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Chodziło mi o doładowanie, które przedłuży konto w Heyah na miesiąc
Bardzo dobra wiadomość na stronie Ery - pakiet 1000 minut przedłużony do końca roku. Cena nie zmieniona - 9 zł, a dodatkowo jeszcze Era nie poszła śladem Orange - pozostawiono nam do dyspozycji numery stacjonarne
Czyli w Heyah przy doładowaniach comiesięcznych konto można utrzymać za nieco mniej niż w Tak-taku. Tylko takie doładowanie średnio się opłaca, lepiej dołożyć to 10 zł i mieć darmowe w sieci. No i chyba jeszcze telefon bez związku wymaga takich doładowań, zgadza się?
Moim zdaniem dwa najlepsze pakiety na rynku ma Tak Tak. Pierwszy to blueconnect Max, czyli internet bez limitu transferu danych przez 30 dni i Odjechana promocja, czyli 1000 minut na połączenia do sieci Era za 9 zł.
Czyli w Heyah przy doładowaniach comiesięcznych konto można utrzymać za nieco mniej niż w Tak-taku. Tylko takie doładowanie średnio się opłaca, lepiej dołożyć to 10 zł i mieć darmowe w sieci. No i chyba jeszcze telefon bez związku wymaga takich doładowań, zgadza się?
tak haloxavi, zdecydowanie lepiej dorzucić 10 złotych do doładowania i mieć darmowe rozmowy w sieci. Chociaż teraz wyszedł w Heyah pakiet 62 darmowych rozmów bez limitu. Kosztuje 19 złotych i dla tych, którzy ładują za mniej niż 30 zł będzie wybawieniem. Telefon bez związku działa na takich samych zasadach jak Nowa Heyah, tyle, że możesz mieć ten telefon za złotówkę A w Tak Taku są jakieś świąteczne pakiety, oprócz przedłużenia promocji 1000 minut?
iPood: przecież mieliście opcję zakupu całego dnia darmowych rozmów w Heyah za 98 groszy, więc wybawienie było już wcześniej W Tak-taku jest podwójne doładowanie, chyba w Heyah macie na podobnych zasadach. Można zdobyć 150 zł bonusu na wszystkie usługi. Ja już wykorzystałem okazję w zeszłym tygodniu Najpierw obniżyłem konto o 25 zł kupując pakiety blueconnect Max i Odjechanej promocji, a następnie doładowałem za 150 zł. Konto przedłużone o 6 miesięcy dzięki tak wysokiemu doładowaniu.
Tak haloxavi, ale spójrz na to w ten sposób, że 98gr za darmowe rozmowy to opłata za dzień, a teraz mając możliwość zapłacić 19 złotych za 62 dni nielimitowanych rozmów to chyba znaczna różnica Zamiast 19 dni masz 62 - nawet nie trzeba liczyć Oferta zdecydowanie korzystna dla każdego. Ja swoje konto również już załadowałem i czekam na styczniowy bonus, to dopiero będzie wybawienie po finansowych sylwestrowych szaleństwach ;P
Poza tym pakiet darmowych rozmów można wykupić do 30.12, a nie zapominajmy o tym, że cały czas obowiązują darmowe rozmowy po doładowaniu za 30zł i przy wspomnianej wyżej opłacie 98 gr za dzień. Ostatni pakiet to po prostu duże udogodnienie na święta i sposób na obniżenie stanu konta przed podwójnym.
Bardzo duże udogodnienie. Ja dzwonię teraz w Heyah nałogowo, bo wiem, że i tak nic za to nie zapłacę. Jak jest taka pogoda, że ciągle sypie śnieg to najlepiej jest usiąść przy oknie, ponieść się chwili i rozmawiać.. ah te święta
Podwójne doładowanie co prawda pakietem nie jest, ale dzięki niemu stawki do wszystkich i na internet spadają o połowę, więc można dzwonić za grosze, a już na początku stycznia dodatkowa kasa trafi na konta automatycznie.
Heh... prawie nic mi nie ubyło z doładowania 150 zł. Kupiłem jeszcze jeden pakiet odjechanej promocji za 9 zeta, wysłałem kilka smsów z życzeniami. Po 4 stycznia powinienem mieć nadal około 300 zł na koncie (dodatkowe 15 zeta miałem jeszcze za doładowanie przez era.doladowania.pl )
No to Ci się chwali Ciekawe tylko czy wydasz te 300 zł w ciągu pół roku, czy będziesz przedłużał ważność bonusu Dobrze, że w Heyah jest to sumowanie terminów ważności, bo pewnie w ciągu pół roku będzie kolejne podwójne to wszystko ładnie się zgra, żeby zgarnąć jeszcze jeden bonus i mieć w sumie oba - zakładając, że wszystkiego nie wydam - nawet do grudnia 2011. Ale nie ma co zapeszać i gdybać, bo jeszcze nie będzie
Diabeł tkwi w szczegółach, jedni podwajają doładowania inni umiejętnie korzystają z pakietów. Mnie np. zaskakuje Era, właśnie obliczyłam, że wykupując pakiet sms oszczędzam 15 zł miesięcznie !! co przy skali rocznej daje zawrotną sumkę.. Nie wspominając już o rozmowach i internecie. Na prawdę warto z tego korzystać i obserowować dodawane, co jakis czas promocje. z tego, co pamietam rejestrując się na stonie internetowej Heyah (w klubie uzytkowników) do każdego doładowania doliczane jest 10% , więc można cos nieco uzbierać
Nie no promocje są ciągle. Wystarczy cofnąć się kilka miesięcy wstecz i spojrzeć ile było ofert. U mnie w Heyah było to wyraźnie zauważalne. Jak nie dla nas w prepaidzie to dla Mixów. No i dziś mamy 4 stycznia czyli pierwszy dzień w którym Heyah wpłaca na konta biorących udział w promocji bonus 100% od grudniowych doładowań. Kto już dostał, chwalić się..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.