GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witaj Pepi,
Heh ciekawy temacik . Ja też przyznam się szczerze, że bez komóreczki nigdzie nie wychodzę..ogólnie.. masz kontakt ze wszystkimi, jest ciut bezpieczniej, bo w razie wu można zadzwonić po wsparcie i ogólnie chyba juz prawie wszyscy mają telefony komórkowe i to chyba najszybszy sposób skontaktowania się ze znajomymi przy jakiejś ustawce, w klubie itd. Hehe..ja lubie komórki..są zajefajne i sprawiają mi wiele radości .
PozdroFFki
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Pią Mar 16, 2007 22:57
Uważam dokładnie tak jak Ty. Komórka jest bardzo pomocna w wielu sytuacjach. Chwała tym, co ją stworzyli
Witaj Pepi,
Przepraszam za wczoraj, ale chyba obydwoje mielismy złe nastroje...nie gniewaj się już .
Ja też składam pokłony w stronę tych, którzy ją wymyślili..idealny pomysł, który czasem nawet może uratować Życie w krzywych sytuacjach..szacunek
Pozdrowionka
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 22:26
Oki, ja też przepraszam. Ale ostatnio... a zresztą szkoda gadać :-/
Ale komóreczki są oki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.