GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witaj rastamike,
Nie wiem czy oferta jest juz dostępna, ale na tej stronce przedstawili modele telefonów dla klientów http://www.supertelefony.pl/ . A co do oferty to myślę że na dniach ją przedstawią .
Pozdrawiam
oferta Play jets juz znana: 49 gr za min do wsyztski sieci, 15 gr za smsm i mms, 5 gr za 10kb...nie wiem co jeszce was zainteresuje,ale szcegołow można sie dowiedzieć na www.playmobile.pl:)mi sie oferta bardzo podoba i napewno z niej skorzystam:)
Oferta jest bardzo w porzadku.Poza tym co napisałas to ciekawe jest jeszcze to,ze wideorozmowy sa w cenie rozmow normalnych.To jest super z ich strony.bo teraz gdy tak duzo znajomych ciagle gdzies wyjezdza,to czesciej bedziemy ich widywac:)
..może i częściej będziemy ich widywać, ale niestety Polska jest zajebiscie w tyle..w Stanach wideorozmowy to standard.. taki jak u nas wysyłanie esemsów i jeszcze minie sporo czasu, żeby to wszystko dobrze działało..nie przerywało podczas rozmowy itd.
..3ba niestety czekać, ale fajnie, że ktoś coś robi w tym kierunku..może będzie lepiej
zgadzam się w 100% u nas mam wrażenie ,że zatzymaliśmy się w średniowieczu i boimy się z niego wyjść bo dopuszczamy do siebie myśl taką że może być tylko gorzej. niestety polska pesymistami stoi. be happy
Ja jestem optymistka i zgadzam sie zwami,ze to pierwszy krok,zebysmy nie zostawali ciagle w tyle.Kiedy bedzie zapotrzebowanie np.na wideokonferencje,to wtedy usługi te beda sie rozwijac.Wiec dajmy juz spokoj telefonom,ktore moga służyc jako budziki lub zegarki.Dobrze,ze Play o tym pomyślał i daje nam cos nowego.
przed4wsyztskim do videorozmowów trzeba miec odpowiedni telefon...a Play am to oferuje...to codziennosci wszedzie juz naley internet w komorce, a u nas jeszce to wsyztsko ledwo kuleje... Play stawia własnie na tego typu usługi...Koljena jego zaleta:)
chyba w żadnym innym kraju romzowy nie bytły tak drogie jak u nas...Play wprowaził rewolucję cenową i dziwię się, że ludziom sie to podoba...zaliczam się do ich grona...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.