GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 23:05 Twój telefon marzeń..
Witam serdecznie,
Jest to raczej luźny wątek, dla ludzi, którzy lubią sobie czasem pomarzyć .
Ogólnie w tym poście piszemy jaki telefon z dostępnych na rynku chcielibyśmy mieć i dlaczego
Pozdrawiam MaciaSS
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 23:08
N73
albo N80 wystarczy...
nie no jakiś fajny SAMSUNG - jaka ja niezdecydowana
Hehe,
Moim wymarzonym jest N73 za to, że robi zajefajne zdjęcia, ma mnóstwo superaśnych funkcji i za to, że jest poprostu przezajebistym telefonikiem Nokii.
..a gdybym miał wybierać coś z serii luxus...heh może 8800 Sirroco Edition najlepiej srebrna
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 14:32
Ach wymarzony telefon... To lecimy SE K800i,W850i, Nokia N73, 91, Samsung SGH i 300, D900. Tyle świetnych telefonów. Na ich widok ślinka mi leci.( Gdybym ujżał je wszystkie razem to by mi pękły usta z jej nadmiaru )
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.