GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 17:06 Telefon dla mamy do 250zl
Witam
Szukam telefonu w kwocie do 250zł dla mojej mamy.
Wymagania:
-NOWY(może być z allegro)
-nie może być: dotykowy, rozsuwany, z klapką tylko zwykły prosty telefon
-prosty w obsłudze
-solidny i z długo trzymającą baterią
-ładny-wiem, gusta są rożne, ale nie chce żeby wyglądał jak badziew z odpustu lub telefon z czasów Mieszka I
-przyzwoity aparat
-bluetooth i Mp3(niekonieczne ale mile widziane)
Pozostałe wodotryski jak radio, wejście na kartę pamięci itp, itd, etc nie są potrzebne i raczej nie wpłyną na moją ocenę telefonu.
Problem jest taki, że dałeś bardzo konkretne wymagania, jednak kwota jaką dysponujesz... ciężko będzie
Ja ze swojej strony poleciłbym Nokię 3110 classic. Nówka na allegro (okazyjnie) 300-320 zł., a w salonie ok. 350-400zł. Więc gdybyś mógł jeszcze skombinować jeszcze te 50zł. i trafiłaby się okazja na allegro...
Narazie zastanawiam się nad tymi dwoma:
http://allegro.pl/nowy-sa...1388955425.html - wszystko byłoby pięknie, gdyby nie brak gwarancji
http://allegro.pl/nowy-sa...1402837871.html - widział ktoś ten telefon na żywo, chodzi mi głównie o tylną klapkę tego telefon bo na zdjęciach prezentuje się zwyczajnie brzydko. Na plus z kolei przemawia cena(na allegro za 189zł z 24m gwarancją.)
Pozostałe to slidery więc odpadają.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Sty 12, 2011 16:21
Widziałem zarówno L700, a nawet miałem go pewien czas w używaniu i muszę powiedzieć, że telefon rewelacja, wytrzymały, prosty w obsłudze i nic się nie psuje.
Brak gwarancji. Niby brak, ale wątpią, że w ciągu 2lat coś się w nim zepsuje.
S3310 widziałem i miałem w ręku, bo znajomy posiadał pewien czas go i również ciekawy telefon, jest cieńszy niż się wydaje, a tylna klapka ładnie wygląda na żywo.
S3310 jest cieńszy i nieco lżejszy od L700, ale oba są warte uwagi.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.