GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wszystko zależy od tego jaki masz fundusz, który chcesz przeznaczyć na zakup telefonu i mniej więcej opis jakie powinien mieć funkcje, jak to napiszesz to łatwiej będzie doradzić!
Chciałabym mieć ładny, cienki, dotykowy z długo trzymającą baterią i WiFi
Z wiedzy jaką posiadam w Twoje wymagania wpisuje się P500 - ma WiFi, grubość to tylko 13.3 mm, a czas czuwania telefonu według producenta wynosi do 700 min, a czas rozmów do 480 min
Dokładnie, ma być kobiecy Dużo tego jest....
Widziałam gdzieś, czytałam o tym P500 i myślę, że najbardziej by mi odpowiadał.Posiada chyba wszystko czego potrzebuję
Jesli ktos z Was go posiada to chciałabym jeszcze poznać Waszą opinię
Dzięki
Ostatecznie padło na T310
CO wazne jest cienki bo ma tylko 11.9 grubości ,a wiadomo ze te cegiełki ciezkie juz przeszły do lamusa
Poza tym uwazam ze telefon przypadł jej do gustu.
To też fajnie wybrałeś, ten telefon ma moja kuzynka i jest zadowolona.
A ja ostatecznie wybrałam P500 i tez jestem bardzo zadowolona. Telefon spełnia moje wszystkie oczekiwania. Nie ma na razie żadnych minusów
P500 jest dość zaawansowany technologicznie, poza tym mnie podoba się to że ma Wi-Fi w dobie internetu taki telefon jest najlepszym wyborem, nigdy nie wiadomo kiedy będziemy potrzebować jakiejś informacji, sama niejednokrotnie złapałam się na tym że potrzebowałam jakiejś informacji i zamiast poradzić sobie samemu to obdzwaniałam znajomych żeby złapać tego który aktualnie posiada dostęp do internetu, a z takim telefonem co ma Wi-Fi mamy też o jeden problem mniej.
Oczywiście ze telefon to typowo indywidualna sprawa, każdy wybiera taki jak mu się podoba i taki który ma funkcje które nam się podobają, dlatego każdy z nas ma inne zdanie na temat tych samych modeli bo każdy ma inne oczekiwania wobec innych modeli.
Dowiedziałam się co nie co o najnowszym modelu LG Swift Black, idealny dla kobiety bo to jeden z najlżejszych 109g i najcieńszych 9,2mm telefonów z wyświetlaczem 4 calowym. Słyszeliście już może o nim?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.