GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Widziałam ten model w necie, to było porównanie wyświetlacza tego swifta z telefonami różnych firm i różnica była duża, najlepiej wypadł swift Black, wyświetlacz był najjaśniejszy a obraz bardzo czytelny i wyraźny.
Mi wspominała o nim koleżanka, w pierwszym momencie nie chciałam uwierzyć, ale w sumie to nie powinno byc zaskoczeniem, dzis tak szybko wszystko się rozwija.
A Telefon niczego sobie, po opisie widać ile ma fajnych funkcji.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 16:36
Ależ bzdurny test... Tzn nie test, a hmmm... Sam nie wiem jak to nazwać.
A jeśli ktoś z Was uważa, że ten LG jest lepszy niż Galaxy SII to gratuluję...
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Ależ bzdurny test... Tzn nie test, a hmmm... Sam nie wiem jak to nazwać.
A jeśli ktoś z Was uważa, że ten LG jest lepszy niż Galaxy SII to gratuluję...
A dlaczego uważasz, że ten test jest bzdurny? Bo nie możesz uwierzyć, że Lg jest w tej chwili lepszy od Samsunga Przecież widać tam, który z tych modeli ma najbardziej wyraźny, jasny i czytelny wyswietlacz.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 17:27
Dlaczego bzdurny? Bo w ten sposób nie sprawdza się jakości, ani parametrów, to test laika który nie ma pojęcia o tym, że pod różnym kątem robiąc zdjęcie wychodzi nam różna jasność wyświetlacza.
Ponadto, chyba nie widziałaś nigdy Super AMOLEDa na żywo co? Skoro wierzysz w to, że wygląda jak na tym zdjęciu to się grubo mylisz .
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
No ale powiedzmy szczerze, która z kobiet kupująca telefon zna się na wszystkich parametrach, no chyba tylko garstka, dlatego uważam, że test jest w pełni uzasadniony bo to mają być porównania dla przeciętnego użytkownika, a nie dla specjalisty z zakresu technologii telefonicznej.
No chyba Ci, którzy przeprowadzali ten test wiedzieli co i jak robią Do mnie ten test jak najbardziej przemówił i wyświetlacz nowego Swifta Black jest najlepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.