GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Samsung Avila
Sieć GSM: Plus
Wysłany: Sob Cze 18, 2011 20:26 Dotykowy telefon do 400zł
Witam wszystkich. Wiem, że jest już kilka podobnych tematów, jednakże proszę o rozpatrzenie mojego przypadku
Mianowicie, obecnie korzystam z Samsunga Avili (s5230). W lipcu planuję zakup nowego telefonu, również dotykowego. Nie chcę nic zbyt drogiego, gdyż za rok znudzi mi się fon i po co wydawać kasę? Avilę kupiłam w zeszłym roku w maju i teraz chciałabym coś lepszego. Zależy mi na wygodnej klawiaturze (może być nawet wysuwana, tylko żeby fon nie był baaardzo ciężki) oraz fajnych widżetach (avila mnie do tego przyzwyczaiła i nie chciałabym z tego rezygnować, np. skrót do kontaktów, budzika itd). Jeśli chodzi o aparat to nie mam wygórowanych oczekiwań, jednak chciałabym, aby miał lampę i robił dosyć dobre zdjęcia (na pewno lepsze od tych marnych z avili :/ ) W temacie łączności, to oczywiście jakaś przeglądarka, bluetooth. Nie pogardziłabym również wi-fi, ale w tej cenie to pewnie będzie ciężko... Czekam na wasze propozycje
Przeglądnełam już mnóstwo telefonów i zupełnie nie wiem co wybrać, zważając na to, iż laik ze mnie w tej kwestii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.