GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 17:37 Brak możliwości wykonywania połączeń
Witam!
MAm taki problem, od kilku dni nie mogę wykonywać połączeń z telefonu stacjonarnego, ani na stacjonarne, anie komórkowe. W TP stwierdzili, że mam widocznie u kogoś innego mam te rozmowy, a mi nic o tym nie wiadomo.
Telefon mam po teściowej, która nie żyje od kilku lat, wiem, że miała jakieś umowy z tele2, ale netia twierdzi, że sprawa zamknięta. Nie dostaję od nikogo żadnych listów z rachunkami ani nic takiego.
Co zrobić?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 21:02
Zaraz zaraz. Nie otrzymujesz żadnych rachunków??
Jeśli nie to oznacza tyle, że nie masz umowy z żadnym operatorem, a jakaś tam umowa wygasła.
Jeśli jednak masz, bo po tym co piszesz wnioskuję, że wcześniej mogłeś dzwonić, to znajdź ostatnią fakturę którą opłaciłeś telefon stacjonarny i zobacz kto jest Twoim operatorem.
Bo przecież jakoś płaciłeś za telefon prawda?
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Pewnie miałeś usługę preselekcji na tej linii. Mógłbyś wykonywać połączenia gdybyś poprzedził numer prefiksem 1033 wtedy miałbyś połączenie przez TP, natomiast jeśli nie możesz rozmawiać normalnie pewnie jest jakiś problem u tego dostawcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.