GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Zdecydowanie tak. Oferty jakie proponują zakupy grupowe są naprawdę bardzo fajne. Zniżki nawet po 90% przemawiają do wyobrazni Ja głównie celuję zabiegi kosmetyczne z mojego miasta. Dzięki za ten adres - dotychczas ręcznie przeglądałam kolejne serwisy.
Ja również korzystałem z wielu serwisów jednocześnie, ale kiedy znalazłem agregator, okazało się to być całkowicie niepotrzebne. Na http://www.znizkomania.pl/ mają oferty od "Groupon, Gruper, CityDeal, MyDeal, FastDeal, Okazik, Cuppon, Okazjotekta, GetDealToday, SweetDeal, iBood, Malacenka, Frupi, Citeam, Boneo, CityVento, Deallx, ExtraKupon, Fezi, GropOf, HappyDay, HitDeal, InGroup, KlubZnizek, NaszeZnizki, Ruszaj, TurboDeal, WarsawDeal, ZajeCena, Zakuponik, Znizkoteka i inne" więc zwyczajnie jest łatwiej.
O co sądzimy? Napisałem przecież post wcześniej, że na http://www.znizkomania.pl/ mam dostęp do wielu serwisów na raz. Mieli świetny pomysł. Fajnie, że wciąż starają się ułatwiać nam życie
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 19:31
Fakt. Bardzo ciekawe oferty. Sam już kilka razy skorzystałem, a to zabiegi kosmetyczne dla dziewczyny, a to jakieś zniżki do pizzerii itp. Bardzo fajnie
haloxavi dzięki za link do tej pory znałem tylko sweetdeal.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
A ja polecam również serwis godealla.pl - agreguje oferty z wielu serwisów.
Jeśli chodzi o zakupy - warto, ale tylko usługi. Towary przecenione o 50% często kosztują więcej niż w zwykłym sklepie...
Dlatego zalecam ostrożność. Dużą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.