GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 22:11 nokia 7373-test mode- o co chodzi?
witam, pare dni temu otrzymalam nokie 7373, dzisiaj wyczerpała mi sie całkowicie bateria, i tu problem - po podłaczeniu do ładowarki telefon nie zaczął automatycznie ladowac tylko na wyswietlaczu pojawił sie napis TEST MODE, dopiero po wyjeciu baterii i ponownym podłaczeniu telefon zaczął sie ładowac, o co chodzi? jesli ktos moze to prosze mi wytłumaczyc czy cos nie tak z telefonem? z góry dziekuje pozdrawiam:)
Witam serdecznie Joanno,
Co do Twojego problemu to..jest to dość dziwna sytuacja . Potrzebuję pewnej informacji na temat Twojej 7373.. Napisz mi czy telefon dostałaś nowy czy przyjechał z zagranicy lub czy został kupiony w komisie ?? Jeżeli przyjechał z zagranicy - napisz w jakiej sieci chodził ?? ..i nie martw się ..coś wymyślimy
Pozdrawiam ...
Witam serdecznie,
Kupiłaś go w salonie Nokii czy w jakimś inny sklepie (napisz w jakim) - masz gwarancję na 7373 ??
Co do Twojego problemu, to jest to dość dziwny przypadek, ale spotykany w nowych modelach Nokii..napisz czy jak znowu spróbujesz ładować telefonik to czy pojawia sie ten sam problem, czy stało się tak, tylko wtedy przy pierwszym ładowaniu ??
Pozdrawiam
Telefon nie był kupiony w salonie Nokii (chyba w Media Markt-jutro sie dowiem gdzie, poniewaz to był prezent-wiem na pewno ze ma 2 lata gwarancji), sam telefon chodzi bez zarzutu jedyny problem to ten ktory opisałam, problem pojawia sie za kazdym razem, czyli wtedy gdy telefon jest wyłączony( w tym przypadku dwa razy bateria mi sie całkowicie rozładowała) i próbuje go ładowac, przy właczonym telefonie(własnie wypróbowałam), ładowanie odbywa sie bez problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.