GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
miał ktoś kiedyś coś podobnego? a jak chcę pograć w grę to mi wyskakuję ze za mało pamięci, coś z javą nie tka ?
dodam że na samym początku nie dzialaly mi żadne gry bo przekroczyło wielkość jar, czy coś takiego, poszukałem w necie i trzebyło ustawić wiecej kb w javie czy coś, nie znam się .. a do tego zrestartowałem całe ustawienia Telefonu bo internet nie chciał działać , a teraz nie działa ani internet ani inspiro a nawet gry.
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 17:05
Jeżeli zrestartowałeś ustawienia telefonu, to skasowały się zarówno ustawienia internetu, jak i te ustawienia powiększenia rozmiaru dla aplikacji. Musisz po prostu skonfigurować to jeszcze raz.
W dodatku wiele aplikacji czy gier nie będzie chciało chodzić na twoim telefonie, albo będziesz musiał szukać wersji specjalnie dla swojego telefonu, ponieważ posiada on mało mocy obliczeniowej (albo skopany jest soft od Samsunga, skoro istnieje możliwość właczania większych aplikacji).
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Śro Wrz 14, 2011 14:33
Wpisz sobie w Google: "konfiguracja wap" i nazwę swojej sieci. Powinieneś bez problemu znaleźć i skonfigurować sobie dostęp do netu.
A tu masz filmik z powiększeniem pamięci aplikacji:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=F2SpwfoYQcM
Wpisanie tego kodu nie gwarantuje jednak, że uruchomisz Inspiro.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.