GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 16:04 HTC HD 2 vs Iphone 4G S
Witam
Przymierzam się do kupna jednego z wymienionych smartphonów bardziej przemawia do mnie htc ale to trochę starszy model od apple proszę o Wasze opinie ?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 21:54
Więc oba odpadają.
Bateria w obu trzyma bardzo słabiutko. Od rana do wieczora, maks do południa następnego dnia.
Warto zainteresować się Samsungiem Galaxy SII wyświetlacz chyba najlepszy na rynku, bateria spokojnie dwa pełne dni trzyma przy wytężonym użytkowaniu.
Internet działa bardzo szybko, nie ma mowy aby telefon się przywiesił, jest mega szybki.
A i wygląda znakomicie według mnie.
A do tego może jeszcze Samsung Wave 3?
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
ciężko porównywać te dwa telefony bo mają odmienne od siebie systemy. HTC jest na androidzie a iPhone ma iOS ja bym polecił htc ze względu na androida i większe możliwości ustawień i dostępu do darmowych aplikacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.