GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
To jakaś nowść na rynku czy tak mało popularny telefon? na ceneo tylko w jednym sklepie dostępny?
Mało osób gustuje chyba w fonach z quwety mi np. ona wogóle nie podchodzi, ale według mnie z tego co czytałam telefon ma dobre parametry, no ale tez zalezy kto co potrzebuje w telefonie.
Jak zwykle jest to kwestia gustu, jedni wolą quwerty inni nie, a powracając do tematu to musze powiedzieć, iż mimo tego że mniej więcej orientuje się na rynku telefonii komórkowej to wybierasz bardzo niszowe telefony od LG.
osobiście uwielbiam korzystanie z klawiatury qwerty i nie wyobrażam sobie klawiatury alfanumerycznej w moim telefonie, ale jedyny mały problem jest taki, że tego rodzaju kalwiatura zawodzi w telefonach dotykowych podczas takich mrozów jakie mileiśmy ostatnio, wtedy praca z taką klawiaturą jest bardzo spowolniona.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 22:25
Mi się wydaje, że telefonu w taki mróz jaki nas raczył w ostatnich dniach (-30 poniedziałek, później od -10 do -15) nie używa się wcale telefonu na świeżym powietrzu. Takie temperatury szkodzą każdemu rodzajowi telefonu komórkowego.
W swoim Wave'ie rzadko używam klawiatury QWERTY, przeważnie piszę na zwykłej.
ALE Sławkowi raczej chodzi o telefony z fizyczną klawiaturą QWERTY.
Ekierka- nie lubi fizycznej qwerty czy dotykowej?
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.