GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 16:36 Film godny polecenia?
ostatnio byłem na Robin Hoodzie
i szczerze mówiąc spodziewałem się troszkę więcej po tym filmie.
Taka przyjemna przygodówka.
Na czym byliście ostatnio i na co
warto się wybrać np. następną w środę z orange?
( bo przeważnie wtedy chodzę do kina na nowości, z wiadomych
względów: dużo tańsze bilety
na webfilmie z tego co widzę całkiem nie najgorzej jest oceniany.
Jak ktoś lubi takie fantastyczne filmy to czemu nie, zawsze można
się wybrać do kina.
A propo tych śród z pomarańczą, to ktoś chodzi jeszcze na tą akcję,
czy to raczej już się znudziło i przeszło w zapomnienie?
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 21:39
Nigdy nie korzystałem, ale zapewne dlatego, że nie jestem w orange.
Z filmów które obecnie są na ekranach kin, lub będą?
Myślę, że warto z uwagi na stare dobre czasy zobaczyć co to zrobili z tą Drużyną A.
Swojego czasu serial ten był moim ulubionym i nie przegapiłem żadnego odcinka, więc na pewno nie omieszkam zobaczyć i filmu.
I Love You Phillip Morris - znakomita komedia z jakże znakomitym Jimem Careyem , widziałem i na prawdę się uśmiałem, uwielbiam Jima i znów mnie nie zawiódł.
Człowiek, który gapił się na kozy- również bardzo dobry film, nieco pokręcony, ale ja lubię takie filmy. Polecam.
Dorwać byłą- całkiem przyjemna i śmieszna komedia.
Koszmar z ulicy Wiązów- z uwagi na starszą wersję, może i ta będzie ciekawa.
Nie wiem które jeszcze są, a które dopiero będą, ale napisałem to co mi przyszło do głowy. Oglądam mnóstwo filmów.
Tu jeśli chcesz zamieszczaj swoje recenzje filmów bądź po prostu kopie z filmweb tego co sam polecasz
Kod:
http://forum.halohalo.pl/viewtopic.php?t=1703
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
ziomiwan, polecam znaleźć osobę która jest w orange i z nią iść, przecież nie muszą być dwie osoby należące do pomarańczy.. i problem z głowy. Nie dziękuj pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.