GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 18:13 Źle doładowane konto
Witam , problem polega na tym ze moja siostra doładowała mi konto ze swojego konta bankowego myslać ze moj telefon jest na karte.Jednak od jakiegos czasu mam tel.na abonament .Czy ktos wie jak odzyskac pieniadze i czy to jest mozliwe .Dzieki
Witam serdecznie,
Najlepiej byłoby pójść do banku, wziąć wydruk przelewów i zapytać co w takiej sytuacji powinniście zrobić - myślę, że spokojnie odzyskacie kase .
Daj znać czy się udało
Pozdrawiam
Witam,udała mi sie rozwiazac problem ze zle doładowanym kontem.Reklamacje złozyłam w firmie Blue Media, która zajmuje się obsługą elektronicznych doładowań kont Tak Tak oraz era Mix:
- e-mail doładowanie@bluemedia.pl,
- numer (58) 5555-300 (połączenie płatne). Reklamacja została rozpatrzona w ciagu 7 dni i pieniazki wrociły na konto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.