GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Wrz 12, 2012 18:21 nokia 300, nie działa dotyk
Posiadam nokie 300. Wczoraj byłam tak zmęczona, że zasnęłam nie wiem kiedy i widocznie jakoś niefortunnie na telefonie.. dzisiaj rano w ogóle nie reagował na dotyk.
Teraz: bo zablokowaniu nie wchodzi na tryb uśpienia, przez co bateria starcza na niecały dzień :/ odblokowuje sie, i jak kilka raz "bezsensu" nacisnę na ekranik, to coś tam zadziała. Ale nie da sie nic zrobić.
Ma isc do naprawy? Jesli tak to co z nim nie tak?? telefon jest mi bardzo potrzebny, a nie byle jaki, jaki dawają "zastępczy"
Moze tylko wymiana obudowy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.