GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Lis 10, 2012 10:53 Smartphone z dobrą baterią
Witam wszystkich
Kupuję sobie nowy telefon i chciałbym teraz kupić sobie Smartphone'a.
Moje wymagania: Dobra bateria, tak żeby trzymał z dzień, albo z 1,5 dnia, dość intensywnie używany. Z tego wątku (http://forum.pclab.pl/topic/766289-Smartfon-z-dobr%C4%85-bateri%C4%85/ - ostatni post) wynika, że najlepszą wytrzymałość baterii ma Samsung Galaxy S, więc chodzi mi o coś podobnego, albo zbliżoną wytrzymałość baterii.
Android (możliwie najnowsza wersja).
Procesor, myślę, że conajmniej 2x1 - tak, żeby wchodziła większość, albo wszystkie gry.
Slot na kartę pamięci - z nadzieją rozszerzenia pamięci do 32GB
Ekran - nie zależy mi na wielkim ekranie, może być około 3,5 - 4 cale.
No i takie podstawy, jak możliwość, czytania na nim ebooków, możliwość bezproblemowego odtworzenia filmów, w sporej ilości formatów. Jak już napisałem, możliwość uruchamiania wszystkich, lub chociaż większości gier - bez potrzeby wywalania wszystkiego, aby gra poszła.
Budżet (cena) - około 1000/1200zł. Ale jeśli znacie coś na prawdę wyjątkowego, to może przekroczyć.
Zdecydowanie SG II,zaraz po 3 to najlepszy dostępny z możliwych smartfonów. Posiada szereg przydatnych aplikacji jak i multimediów. Na pewno będziesz zadowolony,to moja propozycja.
Kupuję sobie nowy telefon i chciałbym teraz kupić sobie Smartphone'a.
Moje wymagania: Dobra bateria, tak żeby trzymał z dzień, albo z 1,5 dnia, dość intensywnie używany. Z tego wątku (http://forum.pclab.pl/topic/766289-Smartfon-z-dobr%C4%85-bateri%C4%85/ - ostatni post) wynika, że najlepszą wytrzymałość baterii ma Samsung Galaxy S, więc chodzi mi o coś podobnego, albo zbliżoną wytrzymałość baterii.
Android (możliwie najnowsza wersja).
Procesor, myślę, że conajmniej 2x1 - tak, żeby wchodziła większość, albo wszystkie gry.
Slot na kartę pamięci - z nadzieją rozszerzenia pamięci do 32GB
Ekran - nie zależy mi na wielkim ekranie, może być około 3,5 - 4 cale.
No i takie podstawy, jak możliwość, czytania na nim ebooków, możliwość bezproblemowego odtworzenia filmów, w sporej ilości formatów. Jak już napisałem, możliwość uruchamiania wszystkich, lub chociaż większości gier - bez potrzeby wywalania wszystkiego, aby gra poszła.
Budżet (cena) - około 1000/1200zł. Ale jeśli znacie coś na prawdę wyjątkowego, to może przekroczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.