GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 09:09 Jaki, który telefon - smartfon wybrać?
Witam,
od jakiegoś czasu nie jestem na bieżąco jeśli chodzi o telefony i smartfony więc pytam WAS drodzy forumowicze.
Który z niżej podanych telefonów polecacie (preferuje dotyk od qwerty). Interesuje mnie wszystko po trochu - aparat (kamera NIE), gps, wi-fi itp. i oczywiście brak lagów
HTC Wildfire,
LG GD Mini
LG P500 Swift plus,
Nokia C5-03
Nokia C3-00(01),
Nokia C6,
Samsung Galaxy mini,
Samsung Galaxy 551
Samsung 5330 Wave 533
Samsung Galaxy Gio,
Sony Ericsson X8, lub zylo,
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Co do P500, bo posiadam.
Myślę, że to dobry telefon, ja nie narzekam
Ma wifi, androida 2.2, aparat 3,2mpix z autofocusem. Ekran duży 3,2 cale dotykowy, pojemnościowy, bardzo fajnie sie go używa, 256tys kolorowy. Bateria 1500mAh, czas czuwania 700h, mi trzyma 5-6 dni. Ma też GPS
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 13:32
Gdzieś mi umknął ten temat wcześniej...
Ja również mogę polecić LG P500. Z podanych telefonów ma najlepszą specyfikację. SE X8 i Galaxy Mini/551 są również dobre, ale X8 ma mniejszy fizycznie ekran, a Samsungi mają mniejszą niestandardową dla Androida, rozdzielczość ekranu.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Wysłany: Nie Paź 07, 2012 10:05 Telefon - jaki doradzicie?
Witam chcę sprzedać w lombardzie swój telefon Sony Ericsson C901 w lombardach jakich odwiedziłem najwięcej chcieli mi dać 90zł za niego...
I myślałem nad telefonem Samsung Wave 533 ponieważ bardzo mi się spodobał bo miał wysuwaną klawiaturę jak i na dotyk miałem możliwość go przetestować ale nie odpowiada mnie to że nie ma Androida
Jeśli macie coś podobnego do Samsung Wave 533 tylko z Androidem proszę o propozycje
Może tak w ogóle na początek warto byłoby podać jaki budżet chciałbyś przeznaczyć na zakup nowego telefonu i ewentualnie wtedy doradzimy jakiś model. Inaczej będziemy poruszać się w różnych kwotach.
Wysłany: Nie Lut 03, 2013 18:31 Który telefon byłby najlepszy
WItam, mam taki problem otóż chce zmienic telefon ale nie wiem zbytnio na jaki sie zdecydowac. Lubię głośny telefon z dobrymi aplikacjami, grami i dobrym internetem. Pani z plusa zaoferowała mi 3 telefony i na jeden z nich musze sie zdecydować. Mam do wyboru : Samsun Galaxy AC2, Sony Xperia SOLA, LG Swift L7 Proszę o pomoc w ustaleniu który telefon jest najlepszy. Z góry dziekuje : D
Dokładnie,podaj więcej szczegółów odnośnie budżetu bo jak piszesz SE NEO V to wydatek około tysiąca zł,wiec nie wiem czy autor może sobie na to pozwolić.
do 500zł można kupić całkiem przyzwoity telefon, napisz chodziarz czy interesują cię modele dotykowe czy wolisz np coś z klawiaturą qwerty z jakim systemem cokolwiek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.