GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Sob Kwi 07, 2012 18:50
Lumii nie mam, ale mogę ci powiedzieć, że po niemal roku WP7 raz zdarzyła się sytuacja, że telefon się zwiesił i musiałem go zrestartować. Przez większość czasu działa bardzo płynnie, choć nie najszybciej (ostatnio miałem przez 3. dni LG P500, który może był mniej płynny i czasami coś się zacięło, ale aplikacje uruchamiały znacznie szybciej, bo np. zdążyłem obejrzeć ok. 15 sek filmiku na YT, zanim włączył się on na moim Trophy).
Ogólnie jest to chyba najstabilniejszy system, jakiego używałem kiedykolwiek. Ostatni raz przed tą zawieszką telefon wyłączałem ze 2-3 miesiące wcześniej, bo chciałem sprawdzić jak szybko się uruchamia (26sek notabene ).
Aczkolwiek nie mogę ci jeszcze polecić telefonu z WP7, jako głównego telefonu. Temu systemowi jeszcze dużo brakuje do iOS czy Androida. Może jesienna aktualizacja do WP8 coś pomoże.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Telefon: Nokia Lumia
Sieć GSM: Play
Internet: iPlus
Komunikator: GG
Wysłany: Czw Gru 20, 2012 18:07
Ja jestem zadowolony z Lumii, ale od razu uprzedzam, że nie jestem jakimś wymagającym używnikiem. Rozmowy, smsy, internet od czasu do czasu i muzyka. Poza tym używam aplikacji Instagram i Evernote. Aha, sprawdzam też notowania giełdowe. Wszystko działa bez zarzutu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.