GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Ja tez czytalam,ze Era robi jakies problemy jesli chce sie rozwiazac umowe.Ale wedlug mnie to tylko chwilowe.UKE jest po stronie klientow Ery ,a co wiecej,planuja nalozyc na nich kare:
UKE po naszej stronie a UOKiK też nam krzywdy zrobić nie da
moja kumpelka chciała zerwać umowe też jej nie pozwolili..negocjuje z nimi, jak to nie zadziala to pewnie złoży wniosem w UOKiK im więcej takich wniosków tym lepiej
no i się nie możmy tej oferty specjalnej doczekac, ciekawe ci tym razem zaproponują :
Słyszeliście że PLAY otworzył swój klub w Second Life?
http://www.t-k.pl/p/news?i25=3336#komentarze
hehe.. zalogowalam sie tam dawno temu, ale nie bardzo ogarniam o co chodzi.. ale może uda mi sie tam kiedyś trafić
a o czym można rozmawiać w wątku o Play żeby temat nie był zablokowany??tylko o Play...a że sporo się dzieje wokól niego to i dyskusja jest):
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Śro Kwi 11, 2007 14:38
Rozmawiać można... Ale ile można wychwalać jedną rzecz... Gdyby to jeszcze było co innego... A tu dyskusja przekształca się w wynoszenie ponad niebiosa sieci Play
Rozmawiać można... Ale ile można wychwalać jedną rzecz... Gdyby to jeszcze było co innego... A tu dyskusja przekształca się w wynoszenie ponad niebiosa sieci Play
..poza tym temat nie jest zablokowany..co Ty doma piszesz
..skoro się tyle dzieje wokół PLAY to sobie o nim gadajcie, ale nie licytujcie się na forum, która z Was go lepiej pisemnie wychwali, bo to jest już nudne i ile można????
Pozdrawiam
nie napisałąm, że wątej jets zablokowany, tylko ze jeśli zacznie się rozmawiać o czyms innym to wtedyvtak się stanie...
ja sobie zdja sprawe, ze w play też sa niedociągnięcia...ale nie ma takiego operatora u którego wsyztsko byłoby tip top...niesttey....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.