GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Stara Nokia
Sieć GSM: Orange
Internet: Prywatny
Komunikator: Fb
Wysłany: Pon Lip 08, 2013 16:36 Zakup telefonu do 1900zł , wasze typy !
Witam, chciałbym poradzić się was o zdanie , tak jak w temacie. Jaki mogę kupić telefon do kwoty 1900zł . Interesuje mnie najbardziej duży wyświetlacz , będzie służył mi do dużej ilości pisania sms i rozmów, internet dość częste korzystanie , aparat jednak dobry, robię sporo zdjęć, email etc. Jeżeli chodzi o gry, to gram w takie mniej wymagające dla procesora . Bateria wmiare mocna, aby wytrzymała przynajmiej dzień z długim słuchaniem muzyki np.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.