GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam
Chciałbym kupić smartphone do 700 zł. Obecnie mam lg l5 ale oddaje go dziewczynie. Mam mała kwotę do wydania ale myślę, że znajdzie się coś lepszego od l5. Myślę nad HTC 8s,nad używanym iphone 3gs w dobrym stanie lub nad lenovo a820. Chciałybm, żeby telefonik robił w miare dobre zdjęcia i szybko chodził na nim internet. Czekam na propozycję
Telefon: Nokia E51
Sieć GSM: play
Wysłany: Sob Wrz 14, 2013 17:04
Podłączam się do wątku, szukam tel za 600-700zł (nowy). Zastanawiam się nad kruger&matz live ale troche sie obawiam dość mało znaną jak dla mnie marką. Czy mógł by ktoś coś podpowiedzieć, tudzież zarekomendować inny smartphona?
Telefon: Nokia E51
Sieć GSM: play
Wysłany: Śro Wrz 25, 2013 16:19
Chcial bym sie zamknac w 700-750 zl, tylko nowy tel mnie interesuje. Wazne by mial dual sim do uzytku karty aero2. Co do reszty, by sie nie wieszal i bateria byla nie najgorsza na reszcie mi nie zalezy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.