GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 15:10 TELEFON Z SUPER KAMERĄ!
Witam Was serdecznie...
Myślałeś o telefonie, którym nagrasz 2 godzinny materiał filmowy i obraz będzie minimum 640x480? tak by na kompie można było przyjemnie oglądać?
Drodzy Przyjacielu ... Ja nie tylko myślałem ale takiego potrzebuje....
Prosze, jeśli znasz model komórki, który nagrywa filmy z rozdzielczością minimum 640x480 to proszę ... uratuj mnie bo mnie już energii do szukania brakuje... przeczytałem mnóstwo opisów, ale prawie żaden nie podawał tak dokładnych danych...
Często jest podana rozdzielczość aparatu... jednak nagrywanie filmów to co innego...
widziałeś ostatnia reklamę Plusa? tam Mumio nagrywa sobie filmik i robi zdjecia (FOTEME) może SE K510i? tylko nie dawaj robić komuś innemu filmów bo mogą pojawić się problemy hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.