GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Pon Gru 09, 2013 11:33
viennent, Kiedyś owszem Play miał dobrą oferte,ale teraz to większość opów ma "no limity" z smsami/mmsami za 39 zł więc oferty playa są takie sobie bez rewelacji.
ja przedłużałem abo w playu, za rozmowy i sms/mms bez limitu i 1GB netu plus darmowy lte do końca 2014 - 75 zł na firmę (brutto). Poprzednią ofertę miałem to samo za 108 zł, wiec jestem zadowolony.
Robiłem porównanie cen telefonów i jak się przeliczy ceny abonamentów plus cenę telefonu i długość abonamentu to tak naprawdę różnice są w granicach paru zł. wszędzie ceny takie same!
play ma tez od niedawna telefonu używki - tzn pochodzące ze zwrotów od klientów, w specjalnych cenach, ale togo modelu który chciałem akurat nie było
AdamskaEwa [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 13, 2013 09:32
Play doskonale się promuje, ale w porównaniu do konkurencji wielkiej różnicy nie ma. Owszem może być taniej, ale wszystko zależy od indywidualnych potrzeb. Z całą pewnością nei jest to "tania" sieć dla wszystkich. Potęga reklamy...
Rzeczywiście reklam PLAY-a jakby najwięcej przynajmniej ja mam takie wrażenie. No i celebrytów w nich, że ho ho ho Niezła chyba na to kasa idzie
kow.marta236 [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 07, 2014 09:59
Moim zdaniem to najlepsza sieć. Atrakcyjne telefony i abonament praktycznie dla każdego . Niestety ogromnym minusem ich oferty jest niski poziom obsługi i długie umowy.
W sumie Play zawsze proponował mi bardzo dobre warunki, gdyby nie to, że inni mają do mnie drożej to już w ogóle mógłbym powiedzieć, że to jedna z najlepszych sieci, aczkolwiek o swoich klientów dbają. Mają bardzo wiele promocji, darmowych rozmów i sms'ów dzięki czemu moi znajomi nie muszą do mnie dzwonić, tylko ja do nich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.