GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 20:51 I phone 4 oryginalny czy podróbka?
witam
Jak w temacie jak można sprawdzić oryginalność i phona 4? Mój znajomy kupił jakiegoś i phona 4 za parę groszy i bawiłem się nim wygląd ok ale funkcjonalność tak jakby nic nie działało? A że nie bawiłem się oryginalnym tj. prawdziwym nie wiem jak to powinno chodzić. Teraz znajomy chce sprzedać za parę stów ale takiego sprzętu nie opłaca się kupować bo na moje oko jest bezuzyteczny
się oryginalnym tj. prawdziwym nie wiem jak to powinno chodzić. Teraz znajomy chce sprzedać za parę stów ale takiego sprzętu nie opłaca się kupować bo na moje oko jest bezuzyteczny
kasma [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 09, 2014 15:25
Obecnie mało osób decyduje się na używany sprzęt. Może być problem ze sprzedażą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.