GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 15:03
Powiem wam szczerze, że myślę, iż kiedyś ludzkość będzie toczyła wojny o surowce na księżycu albo na jakiejś innej planecie w naszym układzie słonecznym. Mam wrażenie, że ten konflikt jest nieunikniony. Już teraz widać jak wybuchają wojny o surowce na Ziemi a co dopiero kiedy technika pozwoli nam eksplorować kosmos na większą skalę. To tylko kwestia czasu...
Ostatnio słyszałam, że Rosjanie chcą stację kosmiczną otworzyć na Księżycu. a i coś jeszcze było o Marsie. Mają wysłać tam ludzi i zrobić coś w stylu Big Brothera . Kosmos robi się sexy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.