GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Mam wrażenie, że sieciom już w ogóle nie zależy na starych klientach. Jeśli są jakieś promocje - to zazwyczaj obejmują one nowych klientów. Z kolei przy przedłużaniu umowy to co proponują też nie zawsze jest korzystne. Piszę tu o Plus. Z tego co się orientuję - Orange ma więcej promocji na kartę.
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Pią Sie 15, 2014 23:07
Nie wiem jakie ceny są w innych krajach ,ale moim zdaniem abonamenty w PL są bardzo tanie .ok 30 zł za no limit to nie jest drogo.
Ciekawe jakie ceny są w innych krajach??
oczywiście zaraz ktoś powie że w PL są niskie zarobki....tak tylko że operatorów to mało interesuje.oni chcą zarobić ....więc w cale bym się nie zdziwił ewentualnym wzrostom cen ,ale nie wiem czy to nastąpi....
Pamiętacie?rok czy dwa temu były artykuły w prasie zwiastujące koniec tanict telefonów -za 1 zł w abonamencie.I co??? no i nic!.Dalej są telefony za 1 zł .
Nawet np play który zawsze "szedł" w sprzedaż "only sim' MA TELEFONY ZA 1 ZŁ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.