GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Sie 05, 2014 13:23 Sport i odzież sportowa
Przeszperałam hyde park. Jestem koszulkomaniaczką . Lubię sportowy styl. Powiedzcie mi, czy dzisiaj opłaca się kupować koszulki znanych firm typu Puma, Nike, Adidas? Czy chodzenie z logo firmy na wierzchu to już nie modne jest i obciach?
Bardziej interesuje mnie też jakość tych koszulek, czy faktycznie ta jakość tkaniny jest taka dobra?
Chodzi mi też o to, że strasznie się pocę, a te koszulki sa niby wykonane z jakiejś przewiewnej tkaniny, co to niby ten pot lepiej wchłania.
Czytałam tez o bieliźnie termoaaktywnej. A ostatnio ktoś mi coś wspomniał, że jest nawet odzież z włókien emitującej podczerwień . Słyszał ktoś coś o tym? Bo mi to sie podczerwień jak dotąd tylko komórkami i pilotem do TV kojarzyła /
Telefon: Samsung G-810
Sieć GSM: era
Wysłany: Czw Wrz 11, 2014 12:44
Odzież termoaktywna jak najbardziej działa ,oprócz tego fajnie leży na ciele Co do nkoszulek markowych to w tej chwili materiał już nie jest taki dobry jak dawnie.Osobiście szukam koszulek w szmateksach.Można kupić t shirty praktycznie nie używane i wykonane z dużo lepszych materiałów niż teraz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.