GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 09:25 Kolejna nowa sieć?
Witam, czyżby dzień 13 piątek był czarnym dniem dla naszych operatorów? przeszukując net natknałem się na to http://www.nowyoperatorkomorkowy.pl/ mam nadzieje że bedzie to jeszcze tańsze niż play:) wie ktoś coś?
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 11:26
Ja też coś o tym słyszałam...
Ale nie wiem nic konkretnego.
Ważne, że w końcu przestaną na tym forum nawijać o Play i zajmą się czymś innym
hehe @pepi, jak to nie bedzie Playa odnoga jakaś to pewnie przestaną, ale jak nie to...:)
@rastamike już tuż, za 24h a tu nadal nic nie jest wiadome kto to albo co to;) mam nadzieje ze szybko dzień minie i się pokarze coś wartego uwagi:) czuje że będzie dobrze:D
rastamike, to było w celu podniesienia napięcia i wywołania u niektórych co wrazliwszych jednostek zawału serca
hihihihhhhii
no i co? i co sie okazało? że to maj low operatorek plusik sobie tak zakręcił społeczeństwo i to niby można sie było domyślić, bo było o tym głośno i w telewizji i wszedzie, nie wiem, czy nowego zupełnie operatora byłoby na to stać, ale bądź co bądź ja czekałam na rozwiązanie i trwałam w błogiej niewiedzy.. a teraz to już jestem tylko pełna podziwu dla plusa za to całe poruszenie. plus rulez
i tą promocje mixa chyba w porządku mają, nie? juz z tego wszystkiego nie przyjrzałam się dokładnie ofercie
_________________ "..powiedziałam, że Cię kocham?.. Kłamałam.. Potworów kochać się nie da"
hehe tylko LEKKIE zaskoczenie? ja nie wiem co się dzieje:d do teraz jak widze reklamy nowegooperatorakomorkowego to siezastanawiam co za cfaniaczki mnie tak wymanewrowały hehe bardzo dobra narawde akcja i gratulacje wielkei za nią:)
ps. a widzieliscie nowa ich reklame z "nakieruj pania na jakieś reczniki czy ciś" /?:D
kuuuuuuuurde, ja też się przyznam że to "wprowadzenie nowego operatora komórkowego" na nasz polski rynek obserwowałem ze zniecierpliwieniem. a tu Plus, hehehe, naprawde nas zakręcił wszystkich, choć ktoś już mial przeciek wcześniej i na telepolis bylo napisane że Plus:) ale na początku ostro obstawiali Inteligo:D
takie akcje powinny byc jak najczęstsze, fajne pokazuje jak ludzie czekają tylko na jakąś nowosć z rynku telefonicznego:) wynika z tego że domagamy się zmian-zaraz przejrze ich oferte, moze nastały już zmiany! pozdro
ej, spokos, mms'y za 18 groszy, sa w porzasiu bardzo, ale kurde akcja promo walnela mnie kompletnie . sporo osob zwrocilo uwage na to, bardoz sprytnie pomyslana kampania
no raczej, bardzo dobra cena za możliwość słania sobie zdjeć jakości tapety na telefon hehe jak ktoś nie ma bluetooth albo IrDA to może sobie mmsem pobrac od kogos i być happy;)
kumpel sobie kupuje w tym tygodniu jeszcze k510 to sie pobawie nim troche w weekendzik i napisze jakie przezycie, przyznam , ze jestem bardzo ciekawy tego telefonu, a wszelkie opinie kszaltuje sobie zawsze na drodze empiryzmu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.