GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 10:23 Pizza przez internet
Czy zamawialiście kiedyś pizzę przez internet? Ja ostatnio tak i spróbowałam. Zamawia się szybko i bezproblemowo. Zapłacić można przelewem, kartą, albo gotówką, do tego pizza szybko pojawia się w domu - w zależności od odległości od restauracji. Ja zamawiałam akurat o 22:00 i przywieźli po 30 minutach:) A wy wolicie tradycyjne sposoby na zamawianie czy idziecie z duchem czasu?
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Wto Lip 22, 2014 08:27
Ja zwykle zamawiam telefonicznie,płace gotówką przy odbiorze.
Piccerie (2) mam dość niedaleko więc dowóz gratis.
ojsel [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 04, 2014 10:10
Niestety większość dobrych lokali tego typu, nie wdraża jeszcze takich rozwiązań. To bardzo kosztowne, dobra pizzeria nie narzeka na brak tradycyjnych klientów. To dopiero melodia przyszłości te wszystkie systemy do zamawiania online.
astralek [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 26, 2014 13:56
ja nawet wczoraj zamawiałem. ciekawa opcja bo można użyć często jakiegoś kuponu rabatowego
Ja zazwyczaj zamawiałem przez telefon aż do momentu kiedy spróbowałem przez internet. O wiele wygodniejsza jest to opcja i najważniejsze, że można płacić przelewem internetowym... (nie ma później problemu z wydaniem reszty, gdyż często się zdarza że dostawcy twierdzą, że nie mają wydać i pojawia się problem). Fajnie też, że portale oferujące takie usługi mają jeszcze wiele ciekawych opcji na swoich stronach. Można wybrać najciekawszą ofertę pizzeri w pobliżu, a z mojej obserwacji wynika, że coraz więcej restauracji zaczyna internetową sprzedaż, baza pizzeri się powiększa i jest z czego wybierać. Dodatkowo oferują dodatkowe rabaty na pizze, zbieranie punktów za zamówienia i czerpanie z nich profitów. Jak pizza to teraz tylko przez internet!
Wszyscy chcą teraz wprowadzać opcje przez interet, bo odpada obsluga kilenta, u mnei w miescie (Olsztyn) jest pizzeria która tylko obsluguje przez internet i telefonicznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.