GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam serdecznie, jestem nowy. Mam pytanie do szanownych Forumowiczów: która Nokia z wymienionych jest najlepszym rozwiązaniem - 6125, 6131, 6233? Lub jakie są odpowiedniki innych firm (pod względem posiadania funkcji), ponieważ nigdy nie interesowałem się nokiami. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
Wie pan te Nokie sie praktycznie niczym nie roznia, jednak na pana miejscu wzial bym 6131 zreszta niech pan sam zobaczy:
http://www.mgsm.pl/compare.xhtml
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.