GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
To moge się pochwalić, że kupiłam iphona 6, wziałam na raty w ispocie. Jest na szczęście bez prowizji. A jak telefon? super, jest szybki, ma fajne aplikacje, bateria w miarę długo trzyma.
Fiu fiu, Ja może kupie sobie iPhone 6, ale nie w Polsce, bo tak zdzierają, że szkoda gadać. W Japonii brat mi kupi za ok 2 kawałki, nowiutką 6 tkę. 6 Plus jest dla mnie za duży.
Fiu fiu, Ja może kupie sobie iPhone 6, ale nie w Polsce, bo tak zdzierają, że szkoda gadać. W Japonii brat mi kupi za ok 2 kawałki, nowiutką 6 tkę. 6 Plus jest dla mnie za duży.
A jesteś pewien, że będzie działał w polskiej sieci, szczególnie LTE? I czy w ogóle wiele innych jego funkcji będzie dostępnych u nas... ponadto co z serwisem w przypadku awarii, będziesz odsyłał do Japonii?
A jesteś pewien, że będzie działał w polskiej sieci, szczególnie LTE? I czy w ogóle wiele innych jego funkcji będzie dostępnych u nas... ponadto co z serwisem w przypadku awarii, będziesz odsyłał do Japonii?
Mam iPhone 4S z Japonii i działa, natomiast to w zasadzie dobre pytanie czy podobnie będzie w wypadku iPhone 6...Zweryfikuje to jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.