GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Kwi 07, 2015 17:16 Ekrany do iphone 4s
Witam. Zbiła mi się szybka w nexusie 4, następnie w iphonie 4s. Z tego co wiem wymiana w domu dużo bardziej się opłaca, dlatego stwierdziłem, że zamówię sam ekrany i wymienie i tu pojawiają się problemy. Znalazłem parę ofert na aukcjach ale nie jestem pewien czy są one dobre. Czy do tego wystarczą mi specjalne śrubokręty z ich aukcji? Bo orientowałem się, ze w domu nie wymienię samych szybek, bo potrzebował bym do tego specjalnych narzędzi, a potem to nakleić? A to raczej w serwisie wyjdzie drożej niż takie ekrany? I czy te ekrany dużo będą odstawały od oryginałów?
Zawsze można próbować, ale serwis jest najlepszym rozwiązanie. Twoim sprzętem zajmą się profesjonaliści.
Myślę, że moje zdolności manualne są wystarczające żeby zrobić to samemu, jednak mi chodzi głównie o to, czy z tym co wstawiłem, jestem w stanie to zrobić bez zadnych specjalistycznych narzędzi oprócz śrubokrętów. No i czy jakoś tych produktów będzie porównywalna do oryginałów?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.