GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Śro Mar 10, 2010 17:29
Ale z ta ceną to też dowalili. Przecież można kupić tak samo dobrą Omnię HD za o wiele mniejsze pieniądze. W ogóle wg mnie to SE od czasu K800i nie wypuściło nic wartego uwagi.
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
ardsdz Aktywnie działa na forum Gothic Metal Growl
Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline Pomógł: 37 razy Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 912 Skąd: Sieradz
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 14:25
K800... ponad półtorej roku świetnie mi służył i do dzisiaj, póki nie zachciało mi się OS, pewnie byłbym z niego tak samo, jak ongiś, zadowolony...
Satio bardzo mi się swego czasu podobał, fakt, że go spieprzyli nie robił na mnie wrażenia. To była chwila zauroczenia, nie brałem pod uwagę jego wad, kiedy miałem okazję wziąć go do ręki. Takie rzeczy żadko się wszak zdażają...
_________________ Qualis vita, et mors ita...
Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
hej! Ja używam telefonu HTC Desire 500 od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Nie mam z nim żadnych problemów. Jest szybki, nie zacina się, nie "muli", nie ma żadnych dziwnych akcji. Naprawdę jestem zadowolona i z czystym sumieniem będę polecać ten telefon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.