GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam
Może jest to nieodpowiednie miejsce, ale nie wiem gdzie się zwrócić.
No więc od ponad roku wydzwania do mnie nr zastrzeżony. Gdy odbieram jest głucho i nie słychać nawet zadnych szmerów, bez wzgledu na czas połączenia. Ma to miejsce o roznych porach dnia i nocy, i w roznych odstepach czasu, czasami praktycznie codziennie, potem miesiac przerwy. Od kilku miesięcy połączenie ani na telefonie ani na bilingu nie ujawnia się. Byłam z tym nawet na policji, by mieć podkładkę w orange do zmiany nr, no ale w mojej ofercie jest to niemożliwe. Zaproponowano mi tylko abym zablokowała na tel nr nieznane i zebym włączyła w sieci usługę, która to blokuje. Włączyłam to i to, na jakis czas znowu był spokoj, ale ostatnio NADAL TEMU NR UDAJE SIĘ DO MNIE DODZWONIĆ. Czy ktoś z Was może mi pomóc, w zrozumieniu tego, albo ktoś wie jak i co mogę zrobić by ten nr zablokować? Oraz dlaczego nie wyświetla się w historii połączeń na tel i na bilingu i czemu ZUPELNIE NIC nie slychac? Czy moze to jest jakies polaczenie internetowe?
Bardzo proszę o poważne podejście do tematu.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 21:08
Wygląda to bardziej na jakiś problem sieci. Sieć to orange tak? Więc proponuję zgłosić to jako reklamację. A do tego reklamację włączonej usługi blokowania połączeń zastrzeżonych.
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Ja z kolei czasem mam taki problem, że mój telefon dzwoni sam do siebie. Mam normalny sygnał, że ktoś dzwoni a na wyświetlaczu pojawia się mój numer. Miałam tak kilkanaście razy. Nie wiem o co chodzi... Chyba też usterka ze strony operatora...
Zawsze można oddzwonić ale ja najpierw jak do mnie dzwoni jakiś dziwny numer to nie odbieram, tylko sprawdzam w google....
I jak w większości się okazuje, rzeczywiście są to numery albo jakiś telegier, quizów albo z banków....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.